Mediji

Na ovoj strani možete pogledati neke od mojih medijskih pojavljivanja

Exploziv – 27.12.2016 | Briga | Web TV

Exploziv – 27.12.2016 Briga Web TV

150 minuta – 16.02.2017. | 3. deo | Web TV

150 minuta – 16.02.2017. 3. deo Web TV

KO KAŽE DA MUŠKARCI NE UMEJU SA BEBAMA Pogledajte po čemu je Marko Obradović jedinstven u Srbiji

Porodilište, bebe, majke, babice… U ovom okruženju od muškaraca očekuju se samo očevi i lekari, ali to nije slučaj i u KBC-u „Dr Dragiša Mišović”, gde radi – Marko Obradović. Ovaj 27-godišnjak srušio je sve stereotipe i već preko šest godina radi kao pedijatrijski tehničar na Odeljenju neonatologije.

Marko ima posao o kojem sanja svaki muškarac: Žene ga obožavaju, a on ih edukuje kako da neguju grudi (FOTO)

Marko je jedini muškarac koji radi u porodilištu u KBC “Dragiša Mišović”, svi ga obožavaju, od zaposlenih, do porodilja, a koleginice ga od milošte zovu “Profesor” zbog načina na koji pristupa pacijentkinjama | Telegraf.rs – Najnovije vesti iz zemlje i sveta

Marko Obradović, pedijatrijski tehničar: Uživam sa bebama i porodiljama

Iako u Beogradu ima još muškaraca pedijatrijskih tehničara koji rade sa bebama i malom decom, Marko Obradović je jedini koji radi u porodilištu. On u Bolnici za ginekologiju i akušerstvo KBC „Dr Dragiša Mišović” , koje je inače bebi frendli, neguje i pazi bebe, a njihove majke uči kako da ih doje, same neguju.

PRESVLAČI, HRANI I BRINE O BEBAMA Evo po čemu je Marko Obradović jedinstven u Srbiji (FOTO)

JEDINI PEDIJATRIJSKI TEHNIČAR KOJI RADI U PORODILIŠTU -Konkretno, na poziciji pedijatrijskog tehničara koji je zaposlen u nekom od porodilišta, mislim da sam jedini u Beogradu, a za Srbiju nisam siguran. Znam da nisam jedini koji se bavi bebama jer postoje kolege u više ustanova u Beogradu, ali ni jedan, koliko znam, nije zaposlen u porodilištu.

HIT PRIČA! ON JE TEHNIČAR ZA SISE! Njegov posao je da ženama masira grudi!

Marko Obradović (27) iz Beograda jedini je muški pedijatrijski tehničar koji se specijalizovao isključivo za ženske grudi! Njegov posao je da nauči žene kako da doje i da masiraju dojke, a kroz njegove ruke je prošlo nekoliko desetina hiljada ženskih grudi! Šta je tu nekulturno?

Повишен тон

Мада волимо да кажемо да не постоји подела послова на мушке и женске, ипак је присутна и ако мислимо на кућне послове и ако говоримо о професијама. Заједничка понуда свих програма Радио Београда, актуелне вести, слушане емисије, репортаже и интервјуи, свакодневно на све три мреже Јавног сервиса РТС-а